Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2

Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2
Ceny od
21,4 EUR
Popis produktu

Bezdrôtový, stenný, dotykový ovládač - regulácia svetelnosti, ovládanie zdroja svetla s CCTIba ovládač! Na prevádzku je potrebný aj ovládač pre skupinovú zónu CCT. Celkovo je možné ovládať 4 samostatné CCT LED skupiny (zóny).S pomocou...

Dlhý popis

Nakupujte Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 v kategórii led pás za 21,4 EUR v obchode Ledv.sk.

Prehľad vlastností Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2

Dostupnosť produktuSkladom ✅
🗊 KategóriaLED pás
Online obchodLedv.sk
Aktuálna cena21,4 EUR

Všetky technické detaily produktu Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 nájdete na Ledv.sk

Všetky informácie a recenzie na jednom mieste: Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2

Bezdrôtový, stenný, dotykový ovládač - regulácia svetelnosti, ovládanie zdroja svetla s CCTIba ovládač! Na prevádzku je potrebný aj ovládač pre skupinovú zónu CCT. Celkovo je možné ovládať 4 samostatné CCT LED skupiny (zóny).S pomocou ovládača sú dostupné nasledujúce funkcie:- Zapnutie a vypnutie (hlavný vypínač pre každú skupinu).- Regulácia svetelnosti (dokonca aj samostatne pre každú zónu).- Nastavenie teploty farby od chladnej bielej po teplú bielu (CCT).- Automatická oneskorená funkcia vypnutia (60s).- Zapnutie a vypnutie pre každú skupinu (zónu).

Vyhľadajte led pás od najlacnejších

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii najlacnejšie LED pás.

Vaše otázky k produktu Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2

❓ Za koľko kúpim Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2?

Najnižšia cena produktu Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 je 21,4EUR – k dispozícii v Ledv.sk.

❓ Kde hľadať Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2?

Zvoľte Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 z ponuky Ledv.sk.

❓ Je Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 skladom?

Či je Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 skladom, si overíte priamo na stránke Ledv.sk.

Tipy na podobné produkty