Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2
Minimálna výška
21,4 EUR
Kľúčové faktyBezdrôtový, stenný, dotykový ovládač - regulácia svetelnosti, ovládanie zdroja svetla s CCTIba ovládač! Na prevádzku je potrebný aj ovládač pre skupinovú zónu CCT. Celkovo je možné ovládať 4 samostatné CCT LED skupiny (zóny).S pomocou...
Dlhý popis
Produkt Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 nájdete momentálne iba u jedného predajcu. Alternatívy nižšie.
Objavte Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 v sekcii led pás u Ledv.sk za cenu 21,4 EUR.
Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 – prehľad funkcií a skúseností používateľov
Stav: skladomProdukt je práve na sklade
Ponúkaná suma21,4 EUR
Detailné informácie a popis Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 získate na Ledv.sk
Podrobnosti a skúsenosti s Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2
Bezdrôtový, stenný, dotykový ovládač - regulácia svetelnosti, ovládanie zdroja svetla s CCTIba ovládač! Na prevádzku je potrebný aj ovládač pre skupinovú zónu CCT. Celkovo je možné ovládať 4 samostatné CCT LED skupiny (zóny).S pomocou ovládača sú dostupné nasledujúce funkcie:- Zapnutie a vypnutie (hlavný vypínač pre každú skupinu).- Regulácia svetelnosti (dokonca aj samostatne pre každú zónu).- Nastavenie teploty farby od chladnej bielej po teplú bielu (CCT).- Automatická oneskorená funkcia vypnutia (60s).- Zapnutie a vypnutie pre každú skupinu (zónu).
Nájdite led pás v rôznych cenových úrovniach
Objavte ponuku LED pás zoradenú podľa cenových možností.
Na čo sa často pýtate ohľadom Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2
❓ Existujú aktuálne výhodné ponuky na Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2?
Získate Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 už od 21,4 EUR v e-shope Ledv.sk.
❓ U ktorých predajcov je Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 na zakúpenie?
Produkt Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 kúpite napríklad v e-shope Ledv.sk
❓ Je možné Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 objednať okamžite?
Zaujíma vás, či je Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 na sklade? Pozrite sa priamo na e-shop Ledv.sk.